Samsung Galaxy S5 tips & tricks

Samsung Galaxy S5 tips & tricks

 

Samsung s5Ben je in het bezit van de Samsung Galaxy S5 en wil je graag weten wat het toestel allemaal kan? Hier lees je alles over de tips & tricks voor de de Galaxy S5. Tips & tricks kunnen je helpen bij de gebruiksvriendelijkheid van de Galaxy S5. Het toestel heeft veel verborgen mogelijkheden waarvan de meeste gebruikers geen weet van hebben.

Dit zijn de eerste vijf dingen die je moet doen met je nieuwe Galaxy S5
Iedereen kan wel een beetje hulp gebruiken als je net in het bezit bent van de Samsung Galaxy S5. De volgende vijf punten zijn het belangrijkste als je net het nieuwe vlaggenschip van Samsung in je bezit hebt.

1. Gebruik een wachtwoord of iets dergelijks op je Galaxy S5   
Het allereerste wat min of meer noodzakelijk is bij het instellen van je Galaxy S5 is het beveiligen van je toestel. Het beveiligen van je toestel kun je direct doen bij de eerste keer dat je de smartphone opstart. Heb je deze stap overgeslagen ga naar Instellingen > Scherm vergrendelen > Scherm beveiliging. De Galaxy S5 is uitgerust met een vingerafdrukscanner, dit is de beste en veiligste manier om je toestel te beveiligen.

2. Registreer je voor (of meld je aan) de Samsung App Store
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste updates voor je Galaxy S5, dan is het noodzakelijk om je aan te melden bij de Samsung App Store. Heb je nog geen account registreer je dan binnen enkele minuten en ontdek de mogelijkheden van een Samsung account.

3. Schakel de Galaxy S5 geluidseffecten uit
Niets is vervelender dan al die kermis geluiden die het toestel maakt als je het voor de eerste keer aanzet. Wil je er voorzorgen dat je niet bij iedere aanraking of handeling een geluidseffect hoort, schakel deze direct uit en voorkom irritatie. Ga naar Instellingen > Geluid en kijk bij de mogelijkheden die het besturingssysteem van de Samsung Galaxy S5 aanbiedt. Wij raden in ieder geval aan om alle Touch geluiden uit te schakelen.

4. Vergroot de opslagcapaciteit middels een microSD-kaart
Nog een belangrijk aspect als je de Galaxy S5 voor de eerste keer in je handen hebt is om de opslagcapaciteit uit te breiden. Haal het achterklepje van het toestel eraf en plaats een microSD-kaart tot maximaal 64GB in de Galaxy S5. De microSD-kaartslot zit bovenop de plek waar je de simkaart hebt geplaatst.

5. Zorg ervoor dat je al het beschermplastic verwijdert van het toestel
Een beetje flauw, maar verwijder al het beschermplastic van de Galaxy S5, maar laat wel de behuizing van het toestel zitten ook al is deze ook van beschermend plastic. De cameralens aan de achterkant en het display zijn voorzien van een extra beschermde laag plastic. Verwijder deze beschermlaag zodat je ten eerste de touchscreen goed kan gebruiken en ten tweede goede foto’s kunt maken.

De extra beschermlaag die Samsung in de fabriek aanbrengt zorgt ervoor dat het toestel niet tijdens het vervoeren beschadigd. Je kunt eventueel de beschermlaag op het display laten zitten maar deze raakt eenvoudig los in de loop van de tijd. Koop een screenprotector die passend is voor de Galaxy S5 en plak deze beschermlaag er overheen. Nu ben je klaar om het toestel te ontdekken en er intensief mee aan de slag te gaan.

 

– Door: samsunggalaxys5abonnement.net

Comments are closed.