Online gratis films kijken

Online gratis films kijken

 

Gratis films kijken op internetOnline gratis films kijken, ja het mogelijk en waar dit kan zie je hier. Er zijn meerdere websites op het internet waarmee je online gratis films kunt kijken. Op deze pagina staan verschillende websites waarop je dit makkelijk en geheel gratis kunt doen. Handige weetjes heeft voor jou een lijstje bij elkaar gesteld waarop je veilig, gratis en makkelijk een film kunt kijken op je computer, laptop of tablet.

Online gratis films kijken op het internet is natuurlijk hartstikke handig, maar helaas zijn er ook een hoop websites die dit gebruiken om jou te verleiden. Ze proberen je op zoveel mogelijk advertenties te laten klikken of programma’s op je pc te laten downloaden. Goed om te weten dat er wel degelijk websites op het internet zijn waar je wel gemakkelijk en geheel gratis een film kunt kijken. De lijst hiervan zie je in onderstaande tabel, lees de beschrijving goed voordat je gebruik maakt van deze websites om films te kijken. Om advertenties te vermijden en gemakkelijker online films te kijken kan een adblocker downloaden.

Website Beschrijving

Popcorn Time

Op de website van Popcorn Time kan je online films kijken in top kwaliteit! Je hoeft slechts één bestand te downloaden van ongeveer 45 MB waarna je vervolgens toegang hebt tot duizenden films (en series) in HD-kwaliteit! Nadat je het programma hebt geïnstalleerd hoef je alleen een film aan te klikken zodat je deze door middel van livestream kan bekijken. Het aanbod van gratis films kijken is immens en als kers op de taart: veel films hebben ook nog Nederlandse ondertiteling. Dit is de persoonlijke favoriet van Handige-Weetjes wat betreft films kijken op het internet!

Megashare

Handige website waarop je snel online films kunt kijken, je hoeft je namelijk niet te registeren. Sommige films kun je HD-kwaliteit kijken, maar bij de meeste is dit niet het geval. Klein nadeel is dat je soms reclame krijgt in de vorm van het openen van nieuwe pagina als je op een film klikt. Voor de rest een leuke website om gratis films te kijken.

Solarmovie

Solarmovie heeft een zeer uitgebreid aanbod van films, zelfs films die op dit moment in de bioscoop te zien zijn, kun je nu al online kijken op deze website. Bij deze website moet je alleen iets beter opletten om de film ook werkelijk te kijken, je wordt namelijk doorverwezen naar een andere website waar je de film kunt kijken. Deze websites zitten vol met listige advertenties en trucjes om iets op jouw computer te downloaden. Volg daarom deze stappen zodat je de film online gratis kan kijken:
1. Klik op de gewenste film om hem online vanaf je pc, laptop of tablet te kijken.
2. Druk vervolgens op één van de links, maar niet op de bovenste (Deze is van Solarmovie zelf en hier moet je wel voor betalen), klik op de tweede link.
3. Klik op “Play now”, de groene knop, je wordt nu doorverwezen naar de online film.
4. Het lijkt of je nu al de film kunt kijken, maar vaak staat er onder de video nog een knop met “proceed/continue to video”, druk hier op.
5. Vaak zie je nu een grote play button in het midden, helaas is dit meestal een advertentie! Zoek naar het kruisje om deze weg te klikken en klik vervolgens op de echte play button.
6. Je kan nu van de gratis film genieten.

Watch32

De vierde op de lijst waar je op het internet een gratis film kunt kijken is Watch32.com. De website is goed ingericht en heeft een breed aanbod van films. Met de zoekfunctie kan je de gewenste film zoeken en als je even zonder inspiratie zit kan je op ‘populair movies’ drukken in het hoofdmenu, hier zie je alle populaire films onder de bezoekers. Niet alle films zijn van even goede kwaliteit, maar met het ster rating systeem dat je onder elke film ziet, kan je ongeveer inschatten hoe goed de film is en het ook daadwerkelijk de moeite is om hem te kijken.

Tubeplus

Tubeplus is ook een handige website om gratis een filmpje te kijken, niets downloaden en je hoeft je niet te registreren. Met de zoekfunctie kan je een film zoeken en doordat de films zijn gekoppeld aan de officiële IMDB-rating kan je in één oogopslag zien hoe goed de film is. Om de gratis film te kijken klik je in het menu op ‘movies’, vanaf hier hoef je alleen nog maar een film te zoeken om hem gratis te kijken. Je kan films selecteren op categorie in het menu aan de rechterkant. Niet alle films doen het even goed, probeer daarom meerdere links uit.

Youtube

Youtube is niet alleen voor de korte filmpjes, er staan ook vele films op die jij geheel gratis kan kijken. Het aanbod is helaas beperkt, maar er staan zeker goede films op en ook met Nederlandse ondertiteling. Typ de film in die je zoekt en kijk naar het aantal views en de rating van een video. Als je bijvoorbeeld de Heineken ontvoering online wilt kijken typ je in: ‘De Heineken ontvoering hele film’ en bovenaan de ziekresultaten zie je de hele film! Omdat er voornamelijk films op staan zonder Nederlandse ondertiteling typ je ‘Full movie’ achter de film die je wilt zien.

Popcorn Time

Dit is een andere website om online gratis films te kijken dan de bovenstaande suggesties. Dit is namelijk een Nederlandse website en hét gratis alternatief voor Netflix. Je hoeft slechts een klein programmaatje te downloaden dat het mogelijk maakt om toegang te krijgen tot een zeer breed scala aan gratis films in de beste kwaliteit. Voor een betrouwbare bron om een filmpje te kijken op bijvoorbeeld je laptop, is dit een goede website.

Ken jij nog een goede website om films op het internet te kijken? Neem dan contact met ons op met een link naar de website. Om online films kijken wat duidelijker voor je te maken volgt er nu wat informatie over het streamen van films, hoe je de gratis films op je televisie kan bekijken en wat je moet doen Nederlandse ondertiteling te kijken. Naast deze lijst met websites om online film te kijken heeft handige-weetjes ook een lijst opgesteld waar je gratis series kunt kijken op het internet.

Online films kijken met streamen

een film streamen maakt het mogelijk dat je direct de gewenste film kunt kijken, je hoeft dus niets te downloaden. Zodra je een film start, wordt de data naar je computer verzonden. Als je een snelle internet verbinding hebt kan je de film waarschijnlijk in één keer zien doordat er sneller data wordt verstuurt dan dat jij film kijkt. Met een langzame internet verbinding is de benodigde data nog niet verstuurd en zal je moeten wachten om de film verder te kunnen kijken. Door van te voren de film op pauze te zetten kan de film laden zodat je het hopelijk wel in één keer kunt kijken. 
online film kijken

Film kijken op je televisie

hdmi kabel films kijken op je tvNatuurlijk is het veel prettiger om de film op een groot scherm te kijken in plaats van op de laptop. Het enigste wat je hiervoor nodig hebt is een laptop met een HDMI-poort en een HDMI-kabel. Deze kabeltjes zijn makkelijk en snel te koop op www.hdmikabel.nl met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Bijna alle hedendaagse televisies, computers en laptops kunnen gebruik maken van een HDMI-kabel. Dus sluit hem aan en je kan lekker achterover hangen op de bank met een schat van films binnen handbereik, geniet!

 

– Door: Handige-Weetjes

 

<– Terug naar Algemeen

Comments are closed.