Verzoek sturen om gebeld te worden wanneer je geen beltegoed hebt

Verzoek sturen om gebeld te worden wanneer je geen beltegoed hebt

 

Je kent het wel, je moet iemand spreken, maar je beltegoed is op, wat nu? Gebruik bel me 8008! Stuur gratis een sms naar de persoon die je wilt spreken met de boodschap of hij/zij je even terug wilt bellen.Voor de mensen die prepaid op hun mobiel gebruiken kan deze dienst zeer handig zijn, voornamelijk in nood- of spoedgevallen (wanneer je bijvoorbeeld ergens onverwachts moet worden opgehaald). 

 

Hoe werkt het?
Stuur een sms naar het nummer “8008” bij het bericht zelf zet je slechts het mobiele nummer van diegene die je wilt spreken, verstuur ten slotte het bericht. 8008 verstuurt geheel gratis een SMS naar dit nummer met de boodschap “ Ik wil je graag spreken maar mijn beltegoed is bijna op. Wil je me bellen op mijn nummer 0638534761? Dit is een gratis Bel-me-sms van 8008″. Je nummer komt er dus bij te staan waardoor diegene weet wie hij of zij terug moet bellen. Wanneer je staat opgeslagen in zijn of haar telefoon komt er direct jouw naam te staan. Dan is het alleen nog maar hopen dat deze persoon het bericht op tijd leest en ook daadwerkelijk belt…

 

Let op, je kan maar 2 van deze berichten per dag sturen. De dienst is geheel gratis, je hoeft dus nergens lid van te zijn of van te worden. De dienst wordt door alle grote Providers ondersteund.

 

Meer informatie over deze dienst? Kijk dan op de officiële website.

 

– Door: Handige-Weetjes

 

<– Terug naar Algemeen


Comments are closed.