Gratis Formule 1 livestreams kijken

Gratis Formule 1 livestreams kijken

 

HF1 live streamet nieuw Formule 1 seizoen staat weer voor de deur! Vanaf 28 maart schieten we weer uit de startblokken met de GP in Bahrein. Gaat Lewis Hamilton er weer met het kampioenschap vandoor? Gaat Max verstappen dan eindelijk serieuze tegenstand bieden? Ook terug van weg geweest: het circuit in Zandvoort! Eindelijk weer een Formule 1 GP in ons eigen kikkerlandje! We gaan het allemaal meemaken de komende maanden. Wat er ook staat te gebeuren, een ding blijft zeker: jij wilt gewoon alle Formule 1 races gratis en live kunnen kijken! Wij hebben daarom hét overzicht samengesteld zodat je altijd een optie hebt om Formule 1 te kijken. Of dat nou lekker thuis vanuit de bank is of onderweg op je mobiel!

Formule 1 kijken via Ziggo

Voor alle abonnement houders van Ziggo is er goed nieuws: alle races worden namelijk volledig kosteloos op Ziggo Sport uitgezonden! Dit betekent dat je op de juiste tijd hier gewoon naar toe kan zappen en de Formule 1 GP in perfecte kwaliteit met Nederlands commentaar kan bekijken. Ook als je onderweg bent dat je de race makkelijk streamen met 4G (of misschien zelfs al wel 5G) via de Ziggo GO app. Als je deze nog niet hebt, is het zeker een aanrader om deze op je smartphone te installeren. Daarnaast zijn niet alleen de races live te zien hier, ook alle kwalificaties en trainingen worden altijd in 4K uitgezonden. Alleen om deze reden kiezen al veel mensen Ziggo als hun provider.

Formule 1 live streamen

Het is natuurlijk helemaal geen vanzelfsprekendheid dat je een Ziggo abonnement hebt. Hoe kan je dan toch de Formule 1 races kijken in het weekend? Hiervoor raden we aan om te zoeken naar een Formule 1 livestream. Er zijn namelijk meerdere websites die de races gratis streamen op hun website. De kwaliteit is niet altijd even goed en deze websites staat vaak aardig vol met advertenties, maar het kan een mooie oplossing zijn. Het voordeel is dat je niet hoeft te betalen en je geen registratie uit hoeft te voeren. Vervolgens heb je de mogelijkheid om je laptop met een HDMI-kabel aan je TV te verbinden (of deze direct naar je TV streamen) en je hebt een uitstekende manier gevonden om je Formule 1 GP te kijken.

Formule 1 streamen bij online bookies

Een laatste optie is om de Formule 1 race te streamen bij een online bookie zoals Unibet of Bwin. Het is echter geen garantie dat ze elke GP beschikbaarheid stellen, maar als je een account hebt, is het de moeite waard om dit even te controleren. De streams op deze websites zijn altijd van goede kwaliteit en betrouwbaar. Het nadeel is dat je misschien in de verleiding komt om tegelijkertijd wat geld in te zetten in de vorm van een weddenschap. Mocht dit niet wenselijk zijn, zorg er dan voor dat je een ijzeren discipline hebt wanneer je Formule 1 op deze manier gaat kijken. Als je van jezelf al weet dat dit waarschijnlijk niet gaat lukken, probeer dan maar beter een andere optie!

Comments are closed.