Formule 1 seizoen 2020 gratis livestreamen

Formule 1 seizoen 2020 gratis livestreamen

Het nieuwe Formule 1 seizoen staat voor de deur. Op 13 maart gaan we officieel van start in Melbourne, Australië. Nu worden alle races uitgezonden op Ziggo Sport, alleen wanneer je geen gebruikt maakt van Ziggo, wil je alle Grand Prix’s toch gewoon gratis kunnen volgen. Op de volgende website staat een compleet overzicht met gratis Formule 1 Livestreams. Hier vind je altijd een F1 livestream die je kunt bekijken om de race een hoge kwaliteit te volgen. De streaming websites zijn gecontroleerd en voldoen aan een minimum van eisen om op een plezier wijze Formule 1 te kijken op het internet.

 

Wat zeggen de experts over het opkomende F1 seizoen?

Mark Hughes: Hopelijk zien we Hamilton, Verstappen en Leclerc regelmatig wiel tegen wiel vechten en zien hoe de dynamiek daarvan verloopt. Aan de ene kant moeten ze hard tegen elkaar zijn, aan de andere kant kunnen ze het zich niet veroorloven om een derde coureur erdoor te laten.

Will Buxton: Red Bull weer zien uitdagen voor een wereldkampioenschap en getuige zijn van de verdere ontwikkeling van Max Verstappen als een van de opvallende coureurs van de dag – en kijken naar Mercedes en Lewis Hamilton die uitdaging aangaan en precies wat voor niveau Hamilton kan bereiken om die zevende kroon te nemen en, in het proces, het record voor race overwinningen.

Lawrence Barretto: Lewis Hamilton en Max Verstappen gaan wiel tegen wiel voor race-overwinningen op een regelmatige basis. Hamilton heeft tot nu toe het gevoel van Verstappen gehad, maar ik vermoed dat de Red Bull-coureur dit jaar het tij zal gaan keren.

David Tremayne: Een drieweggevecht tussen Mercedes, Red Bull en Ferrari voor de wereldkampioenschappen voor coureurs en constructeurs, en een schroot in vier richtingen voor ‘het beste van de rest’. We hebben lang gewacht op de eerste, en hoe toepasselijk zou dat zijn in het laatste jaar van dit turbohybride-tijdperk?

Chris Medland: De nieuwe races. Vietnam ziet eruit als een echt cool circuit en heeft zijn eigen identiteit, dus ik denk dat we daar goed racen en een nieuwe uitdaging zullen zien. Zandvoort heeft ook veel werk verzet om te proberen het circuit voor de F1 beter te maken, en hoe dan ook zullen de fans gek worden.

Greg Stuart: Zien hoe de chauffeursmarkt zich ontwikkelt. Ik weet dat de chauffeursmarkt in de meeste seizoenen een beetje een vochtige squib is. Maar dat weerhoudt ons er niet allemaal om er elk jaar ‘kid-in-M & M-World’ enthousiast over te worden – en het gaat me nu niet stoppen, met 2020 is duidelijk ingesteld op de bewegingen van Sebastian Vettel (of niet) bij Ferrari.

 

Wie zal de grootste verrassing veroorzaken?

GS: Charles Leclerc. Het klinkt raar om te zeggen dat ik denk dat zijn rivalen hem onderschatten, maar ik ben er niet helemaal zeker van dat het tot iedereen doordringt wat een meedogenloze concurrent hij is. De prestaties van de Ferrari zijn duidelijk een groot vraagteken, maar als het fatsoenlijk genoeg is om het hele seizoen een wedstrijd voor de Mercedes te zijn, denk ik dat Leclerc zal vliegen.

MH: Ik weet het niet! Daarom zal ik verrast zijn! Maar ja, ik verwacht dit jaar grote vooruitgang te zien van Lance Stroll.

WB: Het zal een verrassing zijn dat Ferrari echt in de problemen zit, of dat ze gewoon de hele tijd zandzakken. Buiten de rode racers, denk ik dat Racing Point het etablissement al vroeg zal shockeren. Mocht een van de grote teams struikelen, denk ik echt dat de Racing Points op het podium komen. Maar is dat, gezien hun tempo in het voorseizoen, opnieuw een verrassing?

LB: Haas. Na de ellende van vorig jaar in de wildernis, verwacht ik dat het Amerikaanse team meer een kracht zal zijn om rekening mee te houden – zoveel verwacht dat Romain Grosjean of Kevin Magnussen het podium halen.

DT: Alex Albon. Hij zag er heel goed uit tegen Max bij Red Bull toen hij het team afgelopen zomer werd binnengedrongen en nieuwe tracks aan het leren was, en ik verwacht dat hij de Nederlander vanaf het begin sterk zal uitdagen.

CM: Racing Point. De nieuwe auto is absoluut een grote stap vooruit en het is niet verwonderlijk om te suggereren dat ze competitief zullen zijn, maar ik denk dat ze een paar echt grote resultaten zullen halen wanneer ze de auto echt laten klikken. Ik verwacht dat ze een beetje inconsistent zijn, maar met het potentieel voor opvallende uitvoeringen.

 

Wie heeft de meeste kans om Mercedes te verhinderen op winst?

DT: Max Verstappen en Red Bull. Er was iets opwindends en bedreigend aan hun prestaties tijdens het testen in Barcelona en de RB16, hoewel misschien een beetje edgy, zag er snel uit. Als het snel genoeg is voor Max om zijn doel te bereiken om Lewis vanaf het begin te bedreigen, gaan we een geweldig seizoen tegemoet.

CM: Max Verstappen. Ik vind het moeilijk om tussen Red Bull en Ferrari te bellen in termen van wie de grootste bedreiging voor het hele seizoen zal zijn, maar de combinatie van coureurs betekent dat Max zich waarschijnlijk in een stabielere omgeving bevindt dan Charles Leclerc en Sebastian Vettel.

GS: Voor een zekere gok moet je Max Verstappen zeggen in de Red Bull. Als optredens in Brazilië in 2019-stijl een normale gebeurtenis voor de Nederlander kunnen worden in plaats van een paar keer per seizoen, zou Verstappen erg vervelend kunnen worden voor Mercedes – net als Leclerc als de Ferrari SF1000 on-song is

Comments are closed.