Eten en drinken laten bezorgen na middernacht

Eten en drinken laten bezorgen na middernacht

 

Wanneer je in de avond of nacht nog iets van eten, drinken of alcoholische dranken wilt laten thuis bezorgen kan dat bij de website www.maanlichtbezorging.nl.

 

Over maanlicht bezorging
Maanlicht bezorging richt zich puur op bezorging in de avond en nacht en zijn dan ook van 20:00 tot 06:00 open, zijn zijn alleen op maandag gesloten. In de nacht is het vaak lastig om nog aan bepaalde producten te komen, maar als het echt wilt of nodig hebt kun je voortaan Maanlicht bezorging bellen! Het assortiment van Maanlicht bezorging is bijzonder breed, zo kan je naast snoepgoed, snacks, bier en sigaretten ook hele friteuses en barbeques bestellen met het bijbehorende eten. Verder zijn er condooms, pampers, dierenvoeding en ga zo maar door. Eigenlijk biedt Maanlicht bezorging alles was je om middernacht ineens nodig kan hebben maar niet meer bij de winkel kunt halen.

 

Er is één groot nadeel aan Maanlicht bezorging en dat is uiteraard de prijs, zo betaal je gemiddeld 2 tot 3 keer meer (op sigaretten na) dan wat het product normaal gesproken in de winkel kost. Dus wanneer je iets echt wilt of nodig hebt in de avond of nacht en je vind het niet erg om er iets meer aan te besteden, dan biedt Maanlicht bezorging de ideale oplossing!

 

– Door: Handige-Weetjes

Comments are closed.