Zelf je mobiele abonnement samenstellen en afsluiten bij de goedkoopste provider

Zelf je mobiele abonnement samenstellen en afsluiten bij de goedkoopste provider

 

abbonementBijna iedereen die ouder is dan 18 jaar en legitiem een telefoon abonnement mag afsluit heeft tegenwoordig wel een abonnement voor de mobiele telefoon. Bijna twintig jaar geleden was het ondenkbaar dat iedereen in de huidige samenleving mobiel bereikbaar zal zijn. Erger nog, destijds werd mobiel bereikbaar zijn door de veel mensen afgezworen, alleen zakenmensen hadden oren naar mobiel zijn. Zoals iedereen weet is dit vandaag de dag in onze huidige samenleving totaal anders dan iedereen destijds had gedacht. De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld, wij kijken er zelfs naar uit om eens in de twee jaar een nieuw mobiel abonnement af te sluiten, want dit betekend dikwijls dat wij ook een nieuwe mobiele telefoon krijgen bij het afgesloten abonnement. Door de jaren heen is er veel verander op mobielgebied, er zijn veel nieuwe providers toegetreden tot de markt en de mobiele abonnementen zijn verandert.

Door het enorme aanbod van abonnementen bij de verschillende providers, zien de meeste mensen door de bomen het bos niet meer. De ene aanbieding naar de andere aanbieding komt voorbij maar zijn de aanbiedingen ook echt aanbieding! Het kan allemaal nog veel goedkoper als er gekozen wordt voor een sim only abonnement welke zelf samengesteld wordt. Stel zelf het sim only abonnement samen en sluit het abonnement af bij de goedkoopste provider. Wil je zelf een abonnement samenstellen? Klik hier en bezoek één van de vele online vergelijkers!

Wij hebben voor jou een lijst samengesteld waar je overzichtelijk de goedkoopste sim only providers van Nederland kunt vinden. De lijst is samengesteld aan de hand van het populairste mobiele telefoon abonnement, namelijk met 300 belminuten/sms’jes en 1000MB data en een contractduur van 1 jaar, tenzij anders is aangegeven.

#1. Simyo
Simyo is de goedkoopste aanbieder van een sim only abonnement die voldoet aan de bovenstaande voorwaarden. Per maand betaal je voor een sim only abonnement met 300 belminuten/sms’jes en 1000MB data, maandelijks € 16,-. Contractduur is 1 jaar.

#2. Ben
Telecom provider Ben is de daaropvolgende provider die het goedkoopste uit de bus komt, als wij de bovenstaande voorwaarden hanteren. Per maand betaal je voor een sim only abonnement met 300 belminuten/sms’jes en 1000MB data, maandelijks € 15,-. Contractduur is 2 jaar. Doordat de contractduur 2 jaar is in plaats van 1 jaar staat Ben op de tweede plaats.

#3. Youfone
Een vrij onbekende provider die sim only abonnementen aanbiedt is Youfone. Het sim only abonnement voldoet niet helemaal aan de gestelde voorwaarden. Per maand betaal je voor een sim only abonnement met 250 belminuten/sms’jes en 1000MB data, maandelijks € 15,-. Contractduur is 1 jaar.

#4. Simpel
Simpel maakt gebruik van het betrouwbare telecomnetwerk van T-Mobile. Bij Simpel kun je ook enorm goedkope sim only abonnementen afsluiten, maar Simpel voldoet niet aan onze gestelde voorwaarden daarom betreed Simpel de 4de plaats. Per maand betaal je voor een sim only abonnement met 250 belminuten/sms’jes en 1000MB data, maandelijks € 15,-. Contractduur is 2 jaar.

#5. Tele2
Tele2 kent vrijwel iedereen van de reclames met het zwarte schaap. Als wij onze voorwaarden hanteren is Tele2 absoluut niet de goedkoopste aanbieder van sim only abonnement. Per maand betaal je voor een sim only abonnement met 300 belminuten/sms’jes en 1000MB data, maandelijks € 17,-. Contractduur is 1 jaar.

#6. Hollandsnieuwe
Één van de jongste providers van Nederland is Hollandsnieuwe. Bij deze provider heb je 100 procent controle over je mobiele abonnement en het zou ook nog eens voordelig moeten zijn. Omdat het sim only abonnement niet voldoet aan onze gestelde eisen betreed Hollandsnieuwe plek 6. Per maand betaal je voor een sim only abonnement met 275 belminuten/sms’jes en 1000MB data, maandelijks € 16,50. Contractduur is 1 jaar.

#7. Robin Mobile
Robin Mobile is de enige echte provider in Nederland die écht onbeperkte sim only abonnementen aanbiedt. Voor slechts € 29,95 per maand kun je onbeperkt bellen naar vast en mobiel, onbeperkt sms’jes versturen en onbeperkte gebruikmaken van mobiel internet. De contractduur is slechts 1 maand, je kunt dus iedere maand je contract bij Robin Mobile opzeggen.

Er zijn veel meer providers die sim only abonnementen  met internet aanbieden maar hierboven vind je de goedkoopste aanbieders. Alle vermelde providers zijn aangesloten op één van de netwerken die wij in Nederland hebben. In Nederland hebben wij tot dusver de beschikking over drie mobiele netwerken, namelijk het netwerk van KPN, Vodafone en T-Mobile.

 

-Door: internetmetsimonly.net

Comments are closed.