Online gratis series kijken

Online gratis series kijken

 

Gratis series kijken op internetOp het internet kan je zo’n beetje alle series gratis kijken. Meerdere websites hebben enorm veel series beschikbaar gesteld die jij geheel gratis kunt bekijken op de computer, laptop of tablet. In het lijstje op deze pagina vind je geselecteerde websites waarop jij geheel veilig, gratis en makkelijk naar een serie van jouw keus kunt kijken.

Gratis series op het internet kijken is natuurlijk hartstikke handig, maar er zit één groot nadeel aan. Op alle websites word je werkelijk dood gegooid met advertenties en listige trucjes om programma’s te downloaden. Bij het bekijken van de websites en de gratis series is het dus van belang dat je goed oplet waar je op klikt. Handige weetjes heeft een poging gedaan om de beste websites voor online gratis series kijken op een rijtje te zetten. Lees de beschrijving bij elke website goed, het kan zijn dat er informatie bij zit voor het gebruik van de website.

Website Beschrijving

Project Free TV

Een mooie website voor online series kijken. Een uitgebreid aanbod, maar niet zelf gehost. Deze website linkt door naar websites die de series gratis aanbieden. Je hoeft je niet te registreren op deze website, klik alleen op de series die je wilt kijken, kies een seizoen, kies een link (bovenste werken vaak het beste), klik de pop-ups en advertenties weg en je bent klaar om geheel gratis naar de gekozen serie te kijken!

Sidereel

Mooie overzichtelijke website met duizenden series die je geheel gratis kunt kijken. Registreren is niet verplicht, maar door het wel te doen hoef je niet elke keer 15 seconden naar een advertentie te kijken voordat je verder klikt. gebruik de website als volgt:
1. Klik op een serie om te kijken (bv Game of Thrones in de top 10)
2. Scroll naar beneden, kies de aflevering die je wilt zien en druk op “Search links”
3. Klik op een link waar geen Dollar teken bij staat (hier moet je voor betalen) en ook geen vlag (die kan alleen in dat land worden gekeken)
4. Druk op de link in het blauwe balkje om naar de website te gaan
5. Druk eventuele advertenties weg en druk op de play button om de serie gratis te kijken

Let Me Watch This

Een hele goede website om series te kijken, registreren is niet nodig en de series zijn over het algemeen van goede kwaliteit. Verder is de website overzichtelijk en kunnen de series snel en gemakkelijk worden bekeken. Ook zijn er duizenden films je gratis kunt kijken op deze website. Bij het kiezen van de juiste link kan je zien hoe deze link wordt gewaardeerd door andere bezoekers. Een link met een goede rating en veel votes is voornamelijk een goede keuze om je online serie te kijken. Helaas zijn er op deze website ook veel links weggehaald.

Couchtuner

Als laatste, maar zeker niet de minste: Couchturner. Deze website is misschien nog weel van de beste mogelijkheden om je serie gratis op het internet te bekijken. Deze website spreekt eigenlijk helemaal voor zichzelf, je kiest je serie, je kiest de aflevering en je begint met kijken. Voor een gratis serie website zijn de afleveringen ook helemaal niet van slechte kwaliteit.

Dit is de lijst zoals we hem tot nu toe hebben, weet jij nog meer websites voor series online kijken? Laat het ons dan weten door contact met ons op te nemen. Graag zien we websites waar je gratis series kunt kijken met Nederlandse ondertiteling, deze zijn namelijk erg schaars. Handige weetjes heeft ook een pagina om online gratis films te kijken, deze vind je hier.

Series kijken op de televisie

hdmi kabel films kijken op je tvNu je de juiste websites weet om om series te streamen, wil je deze natuurlijk het liefste bekijken op een groter scherm dan die van je laptop. Daarom is het ten zeerste aan te raden om door middel van een HDMI-kabel je laptop aan te sluiten aan je televisie zodat je lekker op de bank van je serie kan genieten. Bijna alle televisies en laptops hebben tegenwoordig een HDMI-poort. Ben je nog niet in bezit van een HDMI-kabel? Je kunt ze snel en makkelijk kopen op www.hdmikabel.nl tegen een prima prijs/kwaliteit verhouding! Dus kortom: Klik op een van de bovenstaande websites, kies de gewenste serie en aflevering, sluit je laptop met een HDMI-kabel aan op je televisie en geniet van je online gratis serie!

 

– Door: Handige-Weetjes

Comments are closed.