Lijst met live stream voetbal websites

Lijst met gratis live stream voetbal websites

 

Online gratis voetbal kijkenLive stream voetbal kijken is heel goed mogelijk op het internet, zolang je maar de kennis hebt van de juiste websites. Voor het gemak van alle voetballiefhebbers vind je op deze pagina meerdere websites waarop jij gratis online voetbal kunt kijken op je pc en laptop. Alle Livestreams die in deze lijst worden gegeven zijn zorgvuldig gecontroleerd zodat jij veilig, makkelijk en snel kan genieten van online gratis voetbal.

Meerdere websites op het internet maken het mogelijk dat jij geheel gratis van een voetbalwedstrijd kunt genieten door middel van live stream. De truc is om de juiste websites te weten aangezien deze vaak niet makkelijk te vinden zijn en regelmatig valse beloftes maken wat betreft het stream van live voetbal. Eredivisie Live en Sport1 is hartstikke leuk, maar de maandelijkse hoge kosten maken het voor veel mensen niet mogelijk om te genieten van wedstrijden uit de Eredivisie en divisies uit andere landen. In de onderstaande lijst staan meerdere goede websites die live voetbal streamen zodat jij gratis kunt genieten van wedstrijden uit de Eredivisie, Bundesliga, PremierLeague, Primera Division, Serie A. Ook voetbal van toernooien als de bekerwedstrijden, Champions League, Europa League, EK en WK zijn vaak te zijn op deze voetbal live stream websites.

Inleiding tot live stream voetbal kijken

Voordat je gebruik gaat maken van de onderstaande verzamelde websites om gratis online voetbalwedstrijden te bekijken, zijn er enkele dingen die je moet weten. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat deze websites de voetbalwedstrijden niet zelf streamen, zij zoeken slechts naar de voetbal live streams en geven dit overzichtelijk weer. Deze pagina is dus eigenlijk een overzicht van een overzicht. De wedstrijden worden gefinancierd met een groot aantal reclameboodschappen, deze kan je echter beter blokkeren door een adblocker te downloaden als extensie. Ten tweede moeten we helaas aangeven dat de voetbal livestreams niet in hele goede kwaliteit zijn, dit kan variëren per livestream. Ten slotte worden de gratis voetbalwedstrijden over het algemeen in bijna alle talen gegeven in plaats van Nederlands. Als je wat geld kan missen blijft het dus de beste keuze om een abonnement aan te schaffen bij een van de bekende aanbieders. Als je gewoon een wedstrijd gratis wilt kijken op het internet, is dit een hele goede oplossing.

Websites om online gratis voetbal te kijken

Hieronder zie je allemaal kwalitatieve en bruikbare websites die online gratis voetbal kijken mogelijk maken. Deze websites zijn direct live te streamen waarbij je dus helemaal niets hoeft te downloaden en je de gewenste wedstrijd direct kunt kijken op het internet. Klik op de link naar de website in het overzicht en lees eventueel de beschrijving zodat je direct kan navigeren naar de voetbal livestream.

Website Beschrijving

Hahasport

Dit is werkelijk een juweeltje als het gaat om online live voetbalwedstrijden streamen websites! Op hahasport.com kan je super snel een link uitkiezen om de gewenste voetbalwedstrijd te kijken op het internet. Klik in het menu op ‘Football’, zoek naar de wedstrijd die wilt zien en klik ten slotte op de wedstrijd die je wilt kijken. Een pop-up opent het venster waarin je de wedstrijd online kunt kijken. Op de website kan je tevens heel veel andere sporten live streamen.

LiveTV

LiveTV is ook een hele goede website om online voetbal te kijken door middel van livestream. Als je op ‘BROADCASTS’ klikt in het menu (je wordt hier direct naar toegelinkt), zie je een overzicht van alle voetbalwedstrijden die gratis kunnen worden gekeken met streaming. Klik op de gewenste wedstrijd en klik vervolgens op de play button bij de livestream keuzes die je hebt. Een leuk extraatje is dat bij elke link staat aangegeven in welke taal het commentaar is en hoe succesvol elke live stream is om naar te kijken. Ook op deze website is het mogelijk om de wedstrijden van andere sporten te streamen.

Ifirstrow

Deze website is snel, makkelijk en uitgebreid met het mogelijk maken van live voetbal streamen. Bij elke wedstrijd zijn vaak meerdere links verzameld waarop je de voetbal wedstrijd gratis kan kijken. Naast voetbal kan je hier ook veel andere sporten live streamen. Klik op de wedstrijd die je wilt zien, kies een link, scroll een beetje naar beneden en geniet van de wedstrijd!

Wiziwig

Dit is de naam die je bij veel andere voetbal livestream websites terug ziet komen. Ook hier kan je gratis online voetbal kijken met snelle en makkelijke streaming. Klik in het menu op ‘Football’ en klik vervolgens helemaal rechts op ‘live’ bij de voetbalwedstrijd die jij gratis wilt kijken. Hierna zie je meerdere opties met links, probeer er een paar door op ‘play now’ te klikken. Net als bij de vorige twee websites kan je hier ook een tal van andere sportwedstrijden gratis bekijken.

Rojadirecta

Rojadirecta is een andere mogelijkheid die je uit kan proberen om voetbalwedstrijden op het internet te kijken. Deze website is wat minder overzichtelijk en heeft over het algemeen een minder uitgebreid aanbod van gratis voetbalwedstrijden kijken. Toch is het wel een leuke website om uit te proberen en is er de mogelijkheid om ook andere sportwedstrijden live te streamen.

Ikkijkonline

Een kleine Nederlandse website waarop je gewoon voetbal live kan streamen, verder geen gezeur!

Unibet

Bwin

Deze twee websites zijn bookmakers waarbij de geld in kunt zetten op voetbalwedstrijden. Deze twee websites hebben de rechten gekocht om bepaalde wedstrijden live te streamen. Als je dus weleens een gokje waagt, kan je bijvoorbeeld 5 euro (minimum) op de website zetten waardoor je vervolgens diverse wedstrijden live kunt kijken in topkwaliteit. Deze wedstrijden kan je alleen maar streamen als er nog geld op je account staat. Zorg er dus in allen tijden voor dat er minimaal €0,01 beschikbaar blijft zodat je gewoon gratis voetbal kan blijven kijken.

Dit is de lijst hoe we hem nu hebben. Heb jij nog aanvullingen met nog betere websites om gratis live stream voetbal te kijken? Laat dit ons dan weten door contact met op ons op te nemen. Is er even geen voetbalwedstrijd beschikbaar? Kijk dan op onze andere pagina’s om online films te kijken of online series te kijken. Ten slotte willen we je graag informeren over de mogelijkheid tot het downloaden van gratis software om online gratis voetbal te kijken. Aanbieders hiervan zijn Sopcast, TVU Player en PPmate.

Gratis voetbal kijken op de televisie

hdmi kabel voetbal kijken op je televisieOm de ultieme beleving van gratis online voetbal kijken naar je huis te brengen kan je de livestream van de wedstrijd ook op je televisie kijken. Het enigste wat je hiervoor nodig hebt is een laptop en een HDMI-kabel. Bijna alle hedendaagse televisie en laptops hebben een HDMI-kabel die er voor zorgt dat jouw laptopscherm ook te zien is op de televisie. Heb je nog geen HDMI-kabel? Handige-Weetjes raadt dan aan om een kabel te kopen op www.hdmikabel.nl, de prijs/kwaliteit verhouding is bij deze webshop perfect met een duidelijk overzicht en een snelle levering. Geniet nu dus ook van de gratis voetbalwedstrijd op het internet via je televisie!

 

 

– Door: Handige-Weetjes

Comments are closed.