gratis 0900 nummers bellen

Gratis 0900 nummers bellen

 

Waarom betalen voor 0900 nummers als het ook gratis kan? Op deze pagina vind je meerdere websites die het mogelijk maken om gratis naar 0900 nummers, van bijvoorbeeld bedrijven, te bellen.

Gratis naar 0900 nummers bellen met het lokale tarief

Veel bedrijven hebben 0900 nummers en andere nummers waarmee klanten hun kunnen bereiken. Deze klantenservice is natuurlijk hartstikke mooi wanneer je een vraag hebt of iets wilt weten. Het enige nadeel van deze informatienummers is dat je soms tot wel €1,50 per minuut moet betalen! Gelukkig kan je deze kosten ontwijken doordat zo’n beetje alle bedrijven ook een nummer hebben waarmee je alleen het lokale tarief betaald (de kosten die je voor elk telefoontje moet betalen).

0900 nummers bellen met deze websites

Er zijn verschillende websites op het internet die lijsten hebben van deze nummers. www.gratis0900.nl is het meest uitgebreid en het makkelijkst om te zoeken. In het onderstaande lijstjes staan nog meer websites om het 0900 nummer tarief te omzeilen, hierdoor hoef je alleen de normale gesprekskosten te bellen. Als je nog meer websites weet waar je gratis 0900 nummers kunt vinden, dan horen we dat graag!

Andere websites zijn:

www.0900nummerinfo.nl
www.0900alternatieven.nl

– Door: Handige-weetjes 

 

Comments are closed.